ügyvédi blog

kovigjøg

kovigjøg

Kapcsolat - ügyvédi megbízás

2021. július 12. - Ig K

Kedves Látogató!

A nevem Kovács Ignác Miklós, ügyvédként tevékenykedek Székesfehérváron. 2014-ben végeztem a Pázmány jogi karán, 2020-ban szakvizsgáztam. 

Alapvetően a polgári és közigazgatási jog területén keresem a megbízó helyzetét előmozdító megoldásokat - ügytípusok, amikben nem járok el: családjog, munkajog, orvosi műhibák. Ennek határát az ügyvédi hivatás erkölcsi normái és a közerkölcs jelentik, melyeken túlra nem merészkedek.

/// Megbízási díjhoz kiegészítés: Kovács László Imre, a Fehérváron Picassoként ismert festő fél szemére megvakult. Próbálja megtalálni régi önmagát, de ehhez segítségre van szüksége. Azon ügyfeleimnek, akik 2023.11.30. napig legalább 15.000,-Ft adományt utalnak Kovács Lászlónak, egy alkalommal ingatlan adásvételnél 15.000, cégbejegyzési, változásbejegyzési eljárásnál 5.000,-Ft áron vállalom az ügyvédi teendők elvégzését (a kedvezmény később is felhasználható). Adomány utaláshoz adatok: Kedvezményezett: Kovács László Imre - számlaszám: 11773360-02566740 (OTP) - közlemény: adomány - Köszönjük segítségét! ///

Megbízási díjam alapvetően óradíj alapú: 6.000,-Ft/óra, töredék óránál negyedóránként 1.500,-Ft, az alábbi maximum díjakkal:

ingatlanra jog bejegyzésnél közreműködés (adásvétel, haszonélvezet stb., termőföldnél is)

60.000,-Ft

cégbejegyzés szerződésminta alapján

36.000,-Ft

cég változásbejegyzés

30.000,-Ft

keresetlevél készítése

60.000,-Ft
aláírás-minta készítés civil vagy egyéb (de nem cég) szervezetnek, ha uniós pályázaton való részvételhez szükséges 1.500,-Ft / fő

 

Ezek az ügy lehetséges munkaigényességét tükrözik (egy változásbejegyzés lehet csupán egy székhelyváltozás, ami jó esetben 1-2 óra munkával jár, de változhat a társaság tulajdonosi köre, szervezete is, ami akár jóval többel). Természetesen arra törekszem, hogy minél hamarabb befejezhető legyen az adott ügy. A fel nem sorolt ügyekben is tartalmazhat maximum díjat a megbízási szerződés, ezek csak a gyakrabban előforduló ügyek. Ha pedig maga az óradíj nem lenne megfelelő, a megbízás tárgyának ismeretében tudok konkrét összeget mondani, amint lehet, válaszolok az emailekre és egyéb megkeresésre.

A megbízási díj nem tartalmazza az ügyben felmerülő hatósági/bírósági/egyéb eljárás díját, a postai díjakat és az utazási költséget. A fent megjelölt díjakat alanyi mentesség miatt nem terheli ÁFA. Díjmentes az egyszerűbb kérdésekben adott jogi tanács, és minden olyan előzetes megbeszélés, ami megbízónak szükséges a megbízás adásáról való döntéséhez. 

Elérhetőségeim:

koviglos@mail.com

70/4134148

Irodám címe: 8000 Székesfehérvár, Bregyó köz 3/A fsz. 4. - személyes félfogadást előzetes megbeszélés alapján tudok biztosítani. Egy megbízás lebonyolításához egyébként nem feltétlenül kell személyesen találkozni: ügyfélazonosításra, okiratok ügyfél általi aláírására és ügyvédi ellenjegyzésére sor kerülhet úgy is, hogy a közvetlen kapcsolat elektronikus úton valósul meg, ügyfél és ügyvédi oldalon is webkamerával, a Skype, Teams vagy Zoom ingyenes programokat használva, az elkészült okiratokat pedig postán megküldve. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kovigjog.blog.hu/api/trackback/id/tr2516610244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása